top of page

Uitvaart- & Rouwfotografie

 

Bij het laatste afscheid wordt er niet altijd gedacht aan fotografie. De tijd en wereld staan stil, het is niet te bevatten en waarschijnlijk dringt niet alles tot u door. Toch is het bijzonder en mooi om een fotograaf bij de uitvaart aanwezig te laten zijn. Tijdens de uitvaart wilt u zich richten op elkaar en op het afscheid nemen van uw dierbare. Soms ontstaat er achteraf het gevoel iets gemist te hebben; de dag is aan u voorbijgegaan, u beleefde de gebeurtenissen als een roes. Van het afscheid zelf houdt u in de meeste gevallen weinig tastbaars over. De bloemen, tekeningen en andere gedenken verdwijnen. En hoe was het precieze verloop van de dag, wie waren er aanwezig? Foto’s geven weer wat er allemaal is gebeurd; van overzichtsfoto’s tot sfeervolle details. Foto’s die het verloop van de dag hebben geregistreerd en foto’s die de liefde voor de overledene en elkaar in beeld brengen.

Kosten van een uitvaartreportage

Ik bied uitvaartfotografie aan als een compleet pakket, zodat u niet onnodig geconfronteerd wordt met allerlei keuzes en beslissingen. Het complete pakket bestaat uit:

  • complete reportage van uitvaart of crematie, inclusief eventuele kerkdiensten of (besloten) bijeenkomsten vooraf;

  • selectie en nabewerking;

  • volledige opmaak fotoalbum;

  • één exemplaar van een professioneel fotoalbum, afmeting 25x25cm, 20 pagina's;

  • USB-stick met de digitale fotobestanden.

De kosten van dit complete pakket bedragen € 675,00 inclusief BTW. Extra exemplaren van het fotoalbum : € 175,00 inclusief BTW

Uiteraard zijn speciale wensen altijd mogelijk. Als vakfotograaf probeer ik u zoveel mogelijk werk uit handen te nemen.

Foto overledene

Tijdens de condoleance en de begrafenis of crematie is het vaak gebruikelijk dat bij de kist een foto van de overledene staat. Een goede recente foto wil nog wel eens problemen opleveren. Soms betekent dit een deel van een grotere foto of een foto, gemaakt met een smartphone of tablet. Bovendien moet de foto eigenlijk direct ontwikkeld worden en in een lijst terechtkomen.

Ik los dit graag voor u op. Omdat ik als fotograaf een uitgebreide ervaring heb met beeldbewerking, stel ik u mijn expertise in deze situatie graag ter beschikking. Daarnaast beschik ik over alle apparatuur en heb ik altijd materialen in voorraad om uw foto binnen een paar uur, keurig ingelijst, gereed te hebben.

bottom of page