top of page
20180823_Bali_Sanur_0238-bewerkt.jpg

Frank van Oijen

Eigenaar Studio 5981

Telefoon

+31 (0) 6 489 599 29

Email:

Adres:

Patersstraat 52

5981 TS Panningen

Over mij

De eerste keer dat ik een camera vastpakte was tijdens de revalidatie van mijn knie. Het was gewoon een simpele compact camera en hier begon ik wat foto’s mee te maken van bloemen in de tuin. Doordat ik niet meer mijn favoriete hobby's kon uitoefenen (voetbal en hardlopen), ging ik steeds meer foto’s maken van landschappen.

In 2011 kocht mijn zus een spiegelreflexcamera. De foto’s die je met deze camera kon maken vond ik geweldig. Na deze camera

een aantal keren geleend te hebben, begon ik mij steeds meer te interesseren in de fotografie en hierbij kwam al snel mijn eigen spiegelreflexcamera kijken. Ik begon steeds meer dingen uit te zoeken en dat heeft mij doen besluiten om me in te schrijven bij

De Fotovakschool.

Na deze 4-jarige opleiding afgerond te hebben in 2015, is mijn passie verder gegroeid naar print- en drukwerk. De vele foto’s die ik door de jaren heen gemaakt heb, bleven vaak alleen op mijn computer staan. Het mooie van een foto is wanneer je hem uitprint en deze kunt laten zien aan anderen. Mijn interesses in printwerk groeide tijdens mijn stage. Na iedere shoot werden er ruime bestellingen gedaan van de foto's. Vaak mocht ik deze dan bewerken en uitprinten. Het gaf mij een heerlijk gevoel om de blije gezichten van klanten te zien wanneer ze hun foto’s terug zagen, wanneer deze eenmaal geprint waren.

Dit heeft mij doen besluiten dat ik bij mijn fotografie ook druk- en printwerk wil gaan leveren. Om zo een totaalpakket aan de klant te kunnen geven. Voordat ik deze stap ging zetten, vond ik het van belang om meer van de DTP wereld te weten te komen. Hiervoor heb ik mezelf aangeboden vrijwillig werk te doen bij een Printshop in ruil voor kennis. Daarbij heb ik een halfjaar mee kunnen lopen en dit heeft mij aardig wegwijs gemaakt in de print- en kopieer wereld.

 

Om mijn kennis up-to-date te houden en te verbreden, blijf ik cursussen volgen. Tijdens mijn opleiding aan de Fotovakschool heb ik al het nodige in Photoshop en InDesign gewerkt maar door de groei van deze programma's ben ik genoodzaakt om deze met cursussen up-to-date te houden zodat ik de kennis van de laatste technieken blijf houden. Verder heb ik een cursus papier gevolgd. Er is zoveel mogelijk op dit medium en dat wil ik de klant dan ook graag laten zien.

Sinds januari 2018 ben ik gestart met Studio 5981. Een spannende stap voor mij. Bij Studio 5981 kunt u terecht voor het maken van familiedrukwerk, denk aan geboortekaarten, trouwkaarten en andere uitnodigingen, verder kunt hier terecht voor flyers en posters en het afdrukken van foto's. Voor visitekaartjes bent u hier ook van harte welkom.

 

Tevens kan ik u helpen met het retoucheren van foto's. Ook kan ik uw oude foto's en negatieven digitaal maken.

Dit is een kleine greep van wat hier zoal mogelijk is.

Vriendelijke groet, 

Frank van Oijen

Let's Get
Social

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page